Probeer nu
+31 (0)70 31 84 404
support@h5mag.com
Twitter: @H5mag
Creëer met gemak  interactieve  
content.
Contact opnemen
Heb je een vraag? Bel ons op +31 (0)70 31 84 404 of stuur een bericht.

Alle features. Zonder te programmeren.

H5mag zit vol met features. Van sociale media integratie tot high traffic hosting of geavanceerde scripting. Maar u kan ook gewoon videos of vlotte animaties toevoegen.

Online Live Editor.

Maak gebruik van onze Online Live Editor om echt te zien wat uw lezer zal zien. U kunt uw publicatie op iedere computer opmaken en aanpassen. Het magazine werkt niet alleen voor de lezer intuïtief, maar ook voor de ontwerper of redacteur. Aparte software of serverbeheer is niet nodig!

Retina Resoluties.

Wilt u het grote plaatje zien? Met retina resolutsies kunt u full screen fotografie gebruiken om extra impact te maken. Het is niet nodig om verschillende versies van hetzelfde plaatje te uploaden: wij schalen en optimaliseren automatisch alles voor de verschillende kwaliteits- en snelheidseisen van elk device. 

Hoge Traffic.

Veel verkeer? Veel gelijktijdig gebruik? Geen probleem - wij maken al tijdschriften voor klanten met meer dan 1,000,000 abonnees. Server configuratie is niet nodig. Gebruik ons snelle, veilige en schaalbare server platform om uw doelgroep te bereiken.

Webfonts.

Wij zijn dol op webfonts! Voeg uw eigen fonts toe, fonts via Google Webfonts of gebruik onze gebundelde Fonts.com integratie. U kunt alle klassiekers zoals Frutiger, Helvetica en Univers gebruiken in alle stijlen denkbaar.

Werken met een team. 

H5mag maakt het makkelijk voor een team om tegelijkertijd aan dezelfde editie te werken. Het real-time lock systeem zorgt ervoor dat u elkaar niet in de weg loopt en het laat in een oogopslag zien wie waar aan het werk is.

Analytics.

U kunt H5mag standaard koppelen aan Google Analytics. Daarmee meet u niet alleen hoe vaak uw publicatie gelezen wordt, maar ziet u ook welke artikelen populair zijn, op welke pop-ups mensen klikken en de mate van conversie die u met uw publicatie bereikt.

E-commerce Integratie.

Verkoop producten direct vanuit uw magazine! H5mag bevat een winkelmandje dat u aan elke webshop kan koppelen. Gebruikt u Magento, OsCommerce, WebSphere of iets heel anders? Wij creëren een plugin voor uw bedrijf en dan bent u klaar om zaken te doen. Lees Meer ›

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Uw publicatie is automatisch zoekmachine geoptimaliseerd (SEO) voor Google, Bing & Yahoo. We doen daarbij niet aan gekkigheid zoals dubbele URLs of verborgen teksten.

Sociale Media.

Laat uw lezers met gemak uw content delen op Twitter, Facebook, Google Plus en meer. Wanneer zij dit doen kan de content geopend worden op elk device. Niet op grove wijze het hele magazine delen - elk stukje content is linkable!

Responsive Artboards.

Voeg je content in één keer toe en bewerk je layout voor elk device - of laat H5mag dit automatisch voor je doen.

Flash, Bang, Pop, Whiz!

Kies uit een grote selectie van animaties om elk element van het scherm te laten springen. Geen programmeren nodig!

Gratis proberen

Heb je een vraag? Bel ons op +31 (0)70 31 84 404 of stuur een bericht.